miercuri, 12 mai 2010

Comentariul de weekend 28-30.03.2008

Discurs aligatoric

Având în vedere acţiunea razelor de lună asupra galoşilor de gumă şi paralelismul căilor ferate asupra ciclului de menstruaţie al oului de raţă, putem spune, fără teama de a greşi că, într-adevăr !
Deoarece, fiindcă şi pentru că, rezultă din teorema lui Pitagora, că tocmai de aceea lucrurile se întâmplă întocmai. În plus, suntem în măsură pentru a putea fi în stare de a fi capabili de a vorbi discuţii cu multe eritrocite simbolistice. Mai mult, exagerând hiperbolele, vom analiza parabolele şi vom divaga exhaustiv pe marginea colocviului cu sinele însuşi şi personal. Pentru că, metaforic vorbind, splendoarea abjectă şi plină de masochism oscilant poate reprezenta un adevărat paradox sacerdotal. De asemenea, vom studia absolutismul abstinenţei, concretizat în travaliul muncii din meandrele concrete ale abstractului. Nu e mai puţin adevărat că, în concupiscenţa sa, subiectul comportă o dezbatere flatulantă agreabilă pe fond, ceea ce nu-l face mai puţin sextant. Pe durata examinării acestei analize, s-a constatat că alegaţiile deosebit de fluorescente se bazează pe fundamentul fundamental valabil al ambiguităţii confuze şi clare. Aceste concluzii ipotetice ambidextre, au fost puse în valoare cu ajutorul ambivalenţei beligerante şi cu vulgaritatea beatitudinii astringente. Desigur că, calea aleasă pentru descoperirea sâmburelui din miezul nucleului de adevăr poate fi deosebit de extraordinară, în capilaritatea sa. De aceea, afirmativă în negativitatea sa, această concluzie poate constitui o ipoteză dar şi o abstractizare a catharsisului personal
La finalul sfârşitului discursului oratoric declamat, s-a decis că cauzalitatea cenzurii va fi standardizată la nivelul normelor de aplicare ale regulilor cubismului elevat. Sintetizând, decalajul decadent şi decapotabil, va reveni iarăşi la perpendicularitatea sa hexagonală, ceea ce va dovedi irefutabil şi impermeabil caracterul supraponderal al cuvintelor exprimate prin vorbe tactile şi pline de marsupiu.

Elefantul elitist elevat şi elegant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu