miercuri, 12 mai 2010

Comentariul săptămânii 04.03- 11.03.2008

,,Habemus Minister !” În sfârşit, după intense lupte politice de culise, problema asta s-a rezolvat mai repede şi mai neaşteptat decât credeam. Tăriceanu l-a găsit disponibil pe băiatul ăsta, Cătălin Predoiu, l-a luat din timpul lui liber şi i-a pus pe umeri o mare răspundere.
Bine că la sfârşit, toată lumea a fost mulţumită. Tăriceanu că a scăpat de o grijă, chiar dacă nu s-a consultat cu partidul, iar Meleşcanu că a scăpat de interimat şi că se poate întoarce la Apărare. Cel mai mult ne bucură faptul că Preşedintele nu a mai avut nici o obiecţie şi-senzaţional-a bătut palma cu Tăriceanu pe problema asta. Aparent necunoscut, noul ministru va trebui să se mişte în apele periculoase ale politicii la o vârstă destul de fragedă. Rămâne de văzut dacă va fi sau nu ,,mâncat” de ,,bătrânii rechini”....Adversarii PNL au spus că partidul a rămas fără resurse umane, dacă a trebuit să găsească o astfel de soluţie. Atunci, cei care susţin acest lucru, ar trebui să se uite în ,,grădina” proprie. Pentru că, în timp ce tineretul PD-L-ist era ocupat să-şi aleagă liderii, liberalii îi promovează deja în funcţii....Pentru cei cărora aceste rânduri li se vor părea pro-PNL, vreau să spun că, buzoian fiind, nu pot decât să mă mândresc şi să mă bucur că ,,unul de-al nostru” a ajuns ministru în Guvernul României.
Rămâne de văzut cât va rămâne şi ce va putea să realizeze, iar noi vom şti astfel dacă într-adevăr a venit timpul tinerilor în politică

Viorel Dodan
02.03.2008

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu